Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Konijn in hollandse mosterdsaus

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1200 gr konijn
75 gr boter
5 dl bruine basissaus
75 gr grove mosterd
20 Amsterdamse uien
peper

Bereiden

Bak de stukken konijn in zo weinig mogelijk boter in een pan met dikke
bodem bruin.
Bedek ze met 5 dl saus.
Breng het geheel weer aan de kook met de mosterd, de Amsterdamse uitjes
(van de kleine soort) en versgemalen peper en stoof het konijn daarin gaar
tot het vlees makkelijk van het been loslaat (na ± 1 1/2 uur).
Verdun de saus zo nodig met wat wijn.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Konijn met pruimen
Gevulde reerug hotel Sacher
Wild zwijnsbiefstuk van de grill
Gehakt-champignonvulling
Spaanse eend

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes