Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Hazenpeper 3 Brabantse

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kg hazenpoulet
200 g mager rookspek
25 g bloem
2 el olijfolie
8 dl donker bier
2 uien
2 teentjes knoflook
1 laurierblad
1 mespunt tijm
100 gr rauwe zilveruitjes
10 gr bruine suiker
zout, peper

Bereiden




  • Snijd de uien, knoflook en het spek klein.
  • Bak de haas in hete olie aan in een ruime braadslee totdat alles mooi bruin is.
  • Voeg het spek, uien, knoflook, tijm en laurier toe.
  • Bak dit nog enige minuten mee totdat de uien wat zacht zijn geworden.
  • Strooi de bloem erover en bak het even mee.
  • Afblussen met het bier.
  • De uitjes en bruine suiker toevoegen.
  • Op smaak brengen.
  • Afgedekt op zacht vuur gaar laten worden.

    Reacties

    Nog geen reacties, wees de eerste!

    Laat je reactie achter




    Dit vind je misschien ook lekkere recepten

    Eend met sinaasappelsaus (Canard a l‘orange)
    Parelhoen á la Normande
    Geconfijte eend met paddestoelen
    Konijn in pikante saus
    Eendenfilet met cashewnoten
  • Toprecept

    Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes