Roer de mosterd, het ananassap en de olie in een kommetje door elkaar.
Bestrooi de kalkoenbiefstukjes rondom met peper en zout, bestrijk ze met
het mosterdmengsel en zet ze afgedekt minstens 2 uur in de koelkast.
Snijd de schil van de schijven ananas en verwijder de kern.
Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
Leg de kalkoenbiefstukjes op het rooster en schuif dit met een lekbak
eronder ± 10 cm onder het grillelement.
Grilleer de bovenkant in ± 5 minuten goudbruin, keer de
biefstukjes, leg de ananasschijven ernaast en grilleer de biefstukjes in
nog ± 5 minuten gaar en goudbruin.
Keer de ananas halverwege.
Leg de kalkoenbiefstukjes op 2 borden en leg de ananasschijven er schuin
op.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |