Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Compote van verse cranberry's

Aantal personen: 4

Ingrediënten

(bijgerecht bij wild en gevogelte)

250 gr veenbessen
2 1/2 dl rode wijn
150 gr suiker
zout
5 gr aardappelmeel

Bereiden


Kook de Preisselbeere of Vosse- of Veenbessen in de rode wijn met de
suiker en een snufje zout.
Laat de bessen, als u ze duidelijk hoort openknallen, nog 1 minuut koken.
Bind daarna met het aangemaakte aardappelmeel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Pikante eend met rode tahoesaus
Konijnenbout in zoetzure honingsaus
Fazant in een walnoot-honingkorstje
Kipfilet met amandel-saffraansaus
Wildbouillon met cantharellen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes