Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Compote van verse cranberry's

Aantal personen: 4

Ingrediënten

(bijgerecht bij wild en gevogelte)

250 gr veenbessen
2 1/2 dl rode wijn
150 gr suiker
zout
5 gr aardappelmeel

Bereiden


Kook de Preisselbeere of Vosse- of Veenbessen in de rode wijn met de
suiker en een snufje zout.
Laat de bessen, als u ze duidelijk hoort openknallen, nog 1 minuut koken.
Bind daarna met het aangemaakte aardappelmeel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Konijn met sinaasappel
Hertenrugfilet met een korstje van jeverbessen
Gebraden hazenrug met rode wijnsaus en gepofte appel
Kwartel met grotchampignons en oesterzwammen
Hertenbiefstukjes met appel-Calvadossaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes