Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Appel-bleekselderijvulling

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 kleine ui
1 stengel bleekselderij
1 grote appel (goudrenet)
25 gr boter
1/2 theelepel kipkruiden
peper
3 sneetjes oud witbrood
1 ei
1/2 dl melk

Bereiden

Pel en snipper de ui.
Was de bleekselderij, knip de blaadjes van de stengel in een kopje fijn en
snijd de stengel in kleine stukjes.
Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in
blokjes.
Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui en de bleekselderij
zachtjes ± 3 minuten.
Roer er de appel, kipkruiden, fijngeknipte bleekselderijblaadjes en peper
door en laat nog ± 2 minuten zachtjes bakken.
Doe het mengsel in een kom.
Haal de korsten van het brood, verkruimel het en roer het broodkruim door
het appelmengsel.
Klop het ei met de melk in een kopje los, meng dit door het appelmengsel
en vul de kalkoen hiermee.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gehakt-champignonvulling
Waterzooi van parelhoen
Kaninchenrisotto uit Zuid-Tirol
Parelhoen á la Normande
Gevulde konijnenbout met spätzle

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes