Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zalmtartaartjes met een passievruchtsaus

Aantal personen: 10
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

250 gr zalmfilet, ontdaan van vel, graten en speklaag
4 rijpe passievruchten
1 dl vers sinaasappelsap
1 dl room ( room culinair)
dille om te garneren

Bereiden

Hak de zalmfilet fijn en kruid deze met zout en peper.
Vorm hiervan 10 tartaartjes.

Breng sinaasappelsap, de room en sap met pitjes van de passievruchten aan de kook. Eventueel wat binden.
(Indien de saus schift wordt deze weer glad door het verwarmen)

Naar keuze de tartaartjes pocheren of bakken.

Verdeel de saus over de bordjes, leg de tartaartjes erop en garneer met wat dille takjes.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken ‘reuze‘ garnalen
Portobello gevuld met gorgonzola
Carpaccio van Achterhoeks Naegelholt met een Italiaans tintje (4 pers)
Waldorfsalade II
Salade met gerookte paling

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes