Voorbereiding:
Halveer de druiven en verwijder de pitjes. Was en snijd de ijsbergsla fijn en dep of slinger hem droog. Verwijder eventueel het lelijke buitenste blad van de witlof. Snijd de witlof in de lengte in kwarten en snijd de bittere kern er uit. Schep de blaadjes witlof met het citroensap om. Snijd de winterwortel in dunne reepjes van een ½ cm. dik. Breng water aan de kook en blancheer de wortelreepjes 2 min. Giet door een zeef en spoel af onder de koude kraan. Laat de wortelreepjes uitlekken. Roer de kerriepoeder, de zure room, de mayohalf, de honing, worchestershiresauce en de bieslook tot een dressing en breng op smaak met wat peper en zout.
Bereiden: Schep vlak voor de maaltijd alles met de dressing om en serveer.
Voorbereiding: ca. 20 minuten
Bereidingstijd: ca. 1 minuut
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |