Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Portobello gevuld met gorgonzola

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 45 minuten

Ingrediënten

4 portobellos of grote kastanje champignons
4 plakjes bladerdeeg
3-4 eetl. olijfolie extra vierge met basilicum
wat tijmblaadjes
100 gr gorgonzola
pijnboompitten

Bereiden

Stelen uit portobellos snijden.
Portobellos bestrijken met de olijfolie

Op ieder plakje baderdeeg een portobello leggen.
Gorgonzola over de champignons verdelen.

Wat tijmblaadjes erover strooien en nog wat druppels olijfolie.

Bladerdeeg naar binnen over de portobello vouwen.

Champignons in 20-25 minuten afbakken in een voorverwarmde oven van 200 Gr.C.

Leg de champignon pakketjes op voorverwarmde borden en strooi er wat pijnboompitten over.
Serveer direct.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Vleessalade met ananas
Taartje van avocado appel en gamba‘s
Lamslevermoes
Jackfruit delight (voor 4 personen)
Taboulet (Feestrecept)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes