1.Oven voorverwarmen op 200 graden.
2.Rozijnen onder koud stromend water afspoelen en daarna in port ca. 10 minuten laten weken.
3.Eieren met slagroom en peperen zout loskloppen.
4.2/3 van de cashewnoten grof hakken.
5.Korstjes van kazen snijden en plakken halveren.
6.Vorm van 24 cm diameter volgens piedeegrecept bekleden met deeg (gaatjes in bodem).
7.Bestrooien met paneermeel.
8.Helft van kaasplakken over bodem verdelen.
9.Helft van rozijnen en helft van gehakte noten hierover verdelen.
10.Andere helft van plakjes kaas hierover en vervolgens de andere helft van noten en rozijnen.
11.Eiermengsel nogmaals doorroeren en over de taart schenken.
12.Taartje in het midden van de oven in ca. 25 à 30 minuten goudbruin en gaar bakken.
13.Uit de oven nemen en laten afkoelen.
m.korver (04-03-2010 15:13):
Ik zie de druiven niet terug in het recept.
Het lijkt me voor de rest een verrukkelijk voorgerecht
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |