Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

In ham gegrilde vijgen met fontina

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

4 verse vijgen
50 gr fontina ( Italiaanse bergkaas)
4 plakjes Parma of Serranoham
2 eetl. olijfolie
1 eetl. balsamicoazijn
zout & peper

Bereiden

Vijgen wassen en kruislings diep insnijden.
Fontina in 4 stukjes snijden en in vijgen stoppen.
Vijgen inpakken in ham.
Pakketje licht bestrijken met olie.

Ovengrill voorverwarmen.
Vijgenpakketjes op bakplaat zetten en ca 10 minuten onder grill schuiven, tot ham knapperig is en de kaas begint te smelten.
In kom olie mengen met azijn, peper en zout.

Vijgen op een voorverwarmd bord zetten en dressing rondom druppelen.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aspergesalade met ei en noten
Mousse van gerookte forel
Zalmtartaartjes met een passievruchtsaus
Asperge met gerookte zalm
Taboulet (Feestrecept)

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes