Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gravet Lax (4 pers)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 ons verse zalmfilet
½ el basterdsuiker
1 el zeezout
2 el gehakte dille
1 tl grove mosterd
peper uit de molen

Bereiden

1.Zalm inwrijven met de mosterd.

2.Ruim peper erover.

3.Suiker, zout en dille mengen.

4.De zalm met het mengsel bedekken.

5.Zalm op een koele plaats onder druk ca. 12 uur laten marineren.

LET OP:
Niet in de koeling

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gefrituurde geitenkaas met honingsaus
Spinaziesalade met pijnboompitten
Saladecocktail
Filobakjes met creme fraiche en gerookte zalm: super-de-luxehapje (10 stuks)
Couscoussalade met tonijn.

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes