Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Gevulde meloen met krab en asperges (2 pers)

Aantal personen: 2

Ingrediënten

6 st. groene asperges
1 kleine meloen
2 el. Notenolie
1 el. Citroensap
225 gr. krab

Bereiden

1.Maak de asperges schoon en halveer ze.

2.Kook de toppen van de asperges in kokend water in ca. 5 min. gaar, giet ze af en laat ze afkoelen.

3.Snijd de meloen doormidden, haal met een lepel de zaadjes eruit en steek met een aardappelboortje zoveel mogelijk bolletjes uit het vruchtvlees.

4.Klop van de notenolie en het citroensap een vinaigrette.

5.Meng de krab met de meloenbolletjes asperges en de vinaigrette.

6.Verdeel vlak voor het serveren het mengsel over de meloenhelften.

7.Geef er warm stokbrood bij.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Carpaccio van kalfsvlees met tonijn (4 personen)
Rucola-kipsalade
Gerookte zalm met courgette
Jackfruit delight (voor 4 personen)
Mediterrane salade met tomatendressing

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes