Breng azijn, water en suiker aan de kook.
Schil de bleekselderij aan de buitenzijde en snij de stengels zeer fijn.
Blancheer deze in de siroop, schep ze met een schuimspaan uit de siroop en laat ze afkoelen.
Snij de champignons in flinterdunne plakjes en blancheer deze, schep ze met een schuimspaan uit de siroop en laat ze afkoelen.
Ontvel de tomaten, ontdoe ze van het zaad en snijd ze in blokjes of reepjes
Maak een dressing van: mayonaise, mosterd, pernod, azijn en gembersiroop.
Snij de ijsbergsla ragfijn.
Maak kleine meloenparels met een pommes pariesienne boor, of snij de meloen in blokjes
Maak de appels schoon en snij ze ragfijn.
Leg wat ijsbergsla in een soepbord.
Vermeng de bleekselderij, champignons, meloen, appel, tomaat en garnalen en schep hier de dressing doorheen.
Verdeel dit over de 4 borden.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |