Rasp de feta en voeg er een beetje zout en peper toe.
Klop een ei los en roer deze door de feta kaas.
Laat de plakje bladerdeeg ontdooien volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Leg op ieder plakje bladerdeeg een eetlepel geraspte feta en vouw het dubbel.
Klop van het andere ei het eigeel los, bestrijk met een kwastje het eigeel over de feta pakketjes.
Plaats de pakketjes in een voorverwarmde oven van 150Gr.C. en bak ze in ongeveer 25 minuten goudbruin.
Serveertip: Lekker met een tzazikisaus.
Dit gerecht kan zowel warm als koud worden gegeten.
Irene Hoogmoed (26-12-2008 15:44):
Hartstikke lekker, bedankt voor de tip hoor!
Had zelf een variatie aangebracht, de buitenkant bestreken met het resterende eiwit, maakt het mooit glimmend het jasje ;-)
Els Verbeek (15-11-2009 12:33):
Vond het niet echt bijzonder.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |