Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Cocktail van meloenbolletjes en parmaham

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gr parmaham
½ galia meloen
½ cantaloupe
port
munt

Bereiden

Snij 200 gr parmaham in dunne reepjes. Schep met een parisienne boor kleine bolletjes uit een halve galiameloen en een halve cantaloupe. Meng de meloenbolletjes met de parmaham.
Schep de fruitsalade in 4 gekoelde cocktailglazen.
Besprenkel elke portie net voor het opdienen met een eetlepel ijskoude rode port en garneer met een blaadje munt.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Eendenleverpaté
Garnalenhapjes met Verse Roomkaas
Oosterse tonijn-krabsalade
Salade met zeekraal
Rauwe ham met appel-camembertgratin

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes