1.De tomaten onder dompelen in kokend water, ontvellen, in vieren snijden en de zaadjes verwijderen.
2.Het vruchtvlees hakken en in 1 eetlepel hete olie 10 minuten smoren.
3.De tomatenpulp af laten koelen.
4.De witte asperges schillen, de onderkantjes weg snijden en de witte en groene asperges beetgaar koken.
5.De asperges vervolgens in stukken snijden.
6.De tomatenpulp mengen met de azijn, rest van de olijfolie, peper en zout en de asperges hier 1 uur in leggen.
7.De sla wassen en drogen in de slacentrifuge.
8.De tomaten in reepjes snijden.
9.De rogvleugels ieder in 2 stukken snijden, wassen, droog deppen met keukenpapier en met peper en zout bestrooien.
10.De rogvleugels in hete olie snel gaar bakken.
11.De aspergestukjes uit het sausje nemen en samen met de sla over 4 borden verdelen, de rogvleugel hierop leggen.
12.Het sausje over het geheel schenken.
13.Met dragon en tomaatreepjes garneren.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |