Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Antipasto Pasta Genova ( 4pers)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

l aubergine
l courgette
l rode paprika
l bosje rucola
geroosterde pijnboompitten
4 plakken Parmaham
Citroen
peper & zout
olijfolie
Parmezaanse kaas

Bereiden


  1. Aubergine in plakken snijden en in een vergiet leggen en met zout bestrooien.
  2. De courgette en paprika in plakken snijden.
  3. De plakken courgette en paprika insmeren met olijfolie, peper en zout.
  4. De courgette en paprika ± 5 minuten grillen.
  5. Olijfolie met wat citroensap peper en zout door elkaar roeren.
  6. De rucola sla door de olijfolie halen en samen met de pijnboompitten en de Parmaham oprollen en vast op het bord leggen.
  7. De aubergine afspoelen en droogdeppen, insmeren met olijfolie peper en zout en knoflook en aan beide kanten grillen.
  8. Alles netjes op de borden dresseren en garneren met krullen Parmezaanse kaas en een scheutje eerste persing olijfolie.

      Recept van kookstudio Pasta Genova, Rotterdam

      Dit vind je misschien ook lekkere recepten

      Tonijn met tomaten tapenade
      Kipsalade met radijsjes
      Sinaasappelsalade met venkel en gerookte kip
      Garnalensalade met citroenmayonaise
      Gerookte kipfilet met tomatendressing op een bedje van kruiden (2 pers)
      Zoete aardappelsalade

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes