Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Antipasto (4 personen)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 aubergine
1 courgette
1 rode paprika
1 bosje rucola sla
geroosterde pijnboompitten
4 plakken Parmaham
1 citroen
peper en zout
olijfolie eerste persing, olijfolie om te bakken
een stukje Parmezaan

Bereiden


  1. Aubergine in plakken snijden en in een vergiet leggen en aan alle kanten met zout bestrooien.
  2. De courgette en paprika in plakken snijden en ondertussen de grillplaat goed heet laten worden.
  3. De plakken courgette en paprika aan alle kanten insmeren met olijfolie, peper en zout.
  4. Als de plaat heet is het vuur temperen en de courgette en paprika grillen + 5 minuten.
  5. Olijfolie met wat citroensap peper en zout door elkaar roeren, de rucola sla door de olijfolie halen en samen met de pijnboompitten en de parmaham oprollen en vast op het bord leggen. De aubergine afspoelen en droogdeppen, insmeren met olijfolie peper en zout en knoflook en aan 2 kanten grillen.
  6. Alles netjes op de bordjes rangschikken en afmaken met krullen parmezaan en een scheutje eerste persing olijfolie.

Recept van Pasta Genova Rotterdam

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Salade met avocado, gerookte kip en bacon
Gravet Lax (4 pers)
Salade met geroosterde groene asperges en caesardressing
Lamskebab met granaatappel-couscous
Mini-taartjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes