Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Amuse met aardappel en tomaat

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 gram aardappels
1 st. zongedroogde tomaat (op olie)
1 bolletje Mozzarella
2 el. Basilicum (vers)
1 el Olijfolie
peper/zout

Bereiden

1.De aardappels onder de kraan schoon boenen en gaar koken.

2.De aardappel pellen en in blokjes snijden.

3.De tomaat droog deppen met keukenpapier en fijn snijden.

4.De mozzarella in piepkleine blokjes snijden.

5.Aardappel, tomaat, mozzarella, basilicum en olijfolie mengen en op smaak brengen met peper en zout.

6.Enkele uren koel wegzetten en op lepels serveren.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Paté en Croute
Oesters met champagnesaus
Terrine van lamstong en ganzenlever
Gevulde meloen met krab en asperges (2 pers)
Gevulde tomaat met asperges

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes

Deze website gebruikt cookies. Meer informatie AkkoordNiet akkoordDeze pagina kan niet worden geladen zonder cookies. Verwijder handmatig de cookies: https://www.Toprecept.nl/site/cookies/