Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Amandelkroketjes

Aantal personen: on

Ingrediënten

400 gr aardappelen
50 gr boter
1 eierdooier
peper
zout en
nootmuskaat.

Bereiden

Amandelkroketjes doen het uitstekend bij wildgerechten en maakt u zo: Maak een puree van 400 gr aardappelen, 50 gr boter, 1 eierdooier, peper, zout en muskaatnoot. Klop wat eiwit los en doe er een scheutje olie bij. Meng het paneermeel met de amandelschilfertjes. Vorm kroketjes van de puree en rol de kroketjes achtereenvolgens door losgeklopt eiwit en het paneermeel-amandelmengsel. Daarna frituurt u de kroketjes 2 tot 3 minuten op 180°C.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Citroen tagliatelle met zeekraal en zalm
Aspergesalade met ei en noten
Gerookte paling en garnalen op doperwtencrème
Garnalen cocktail met meloen
Artisjokken met vinaigrette

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes