haring in mosterdsaus
Aantal personen: 4
Ingrediënten
2 grote zoute haringen (ca. 600 gram) of 4 haringfilets (ca. 450 gram)
[voor de saus:]
1 el mosterd
1,5 - 2 tl suiker
0,5 el wijnazijn
3 el olie
1 dl zure room
1 rode ui
1 zure augurk
dille
Bereiden
Fileer de haringen (indien ongefileerd).
Snij de filets in 2 cm. brede stukken en leg ze in een schaal.
Meng de mosterd, suiker en wijnazijn.
Voeg voorzichtig en al roerend de olie toe.
Voeg dan de room toe.
Dille erdoor.
Giet de saus over de haringen.
Garneren met ‘strepen‘ van fijngehakte ui en augurk.
Bereidingstijd: circa 30 minuten.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Tongfilet met zuurkool en aardappelpâté
Gebakken scholfilet
Gegrilde visschotel met courgette en venkel
Bruine vis met groenten uit een stoommandje
Soep met zeewolf