Pel en snipper de uien.
Maak de venkel schoon, houd de toefjes groen apart en snijd de
groente in reepjes.
Boen de aardappelen schoon en schaaf ze in dunne plakjes.
Haal de boontjes af.
Snijd de vis in stukjes.
Verhit de boter en fruit de uien met de venkel 5 minuten op
een matig vuur.
Voeg de aardappelen en de boontjes toe en bak deze al
omscheppend 5 minuten mee.
Schep de vis erdoor en bak deze 1 minuut mee.
Schenk de fond en de Noilly Prat erbij en breng het mengsel
aan de kook.
Kook de vis in 5 minuten gaar.
Schep de slagroom door de ragoût en warm deze nog 1
minuut door.
Breng op smaak met wat peper en zout en garneer met het
venkelgroen.
Lekker met wilde en witte rijst.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |