Verwijder de resterende graatjes van de zeewolffilet, spoel
hem, verdeel
hem in porties en kruid die met wat peper en zout.
Stoof de ui in de olijfolie.
Vet een braadslede of een ovenschotel in met boter en voeg de
gestoofde ui erbij.
Schik de visporties op de uien en kruid met peper en zout.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Houd 1 eetlepel gehakte peterselie apart voor de
garnering.
Meng de tomaten, de rest van de peterselie en de knoflook en
schik het mengsel op de visporties.
Bevochtig de vis rondom met witte wijn en dek hem af met
aluminiumfolie.
Laat de vis in de voorverwarmde oven 10-12 minuten garen.
Schik de vis op voorverwarmde borden.
Laat het pocheervocht inkoken en werk het op met 100 gr harde
boter (uit
de koelkast).
Lepel deze saus rond de vis en bestrooi met de gehakte
peterselie.
Dien dit gerecht op met rijst of gekookte aardappelen en een
witte Mateus wijn.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |