Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zeewolffilet met citroen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

800 gr-1 kg zeewolffilet
2 grote uien
3 citroenen (liefst onbespoten)
olijfolie
peper, zout

Bereiden

Schil de citroenen, snijd ze in schijfjes en verwijder de
pitjes.
Snijd ook de uien in schijfjes en braad ze in een pan met een
scheutje olie lichtbruin.
Strooi peper en zout over de visfilets.
Smeer een ovenschotel rijkelijk in met olie, leg de plakjes ui
erin, daarop de schijfjes citroen en tot slot de vis.
Dek de schotel af met aluminiumfolie en zet hem in de op
180°C voorverwarmde oven.
Haal na 20 minuten de aluminiumfolie weg en laat nog 10
minuten doorbakken.
Serveer het gerecht met tartaarsaus en een luchtige
aardappelpuree.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Noorse zalm Sichuan
Zeeduivelfilet op een bedje van peultjes
Schotel van gestoofde kabeljauwstaart
Gestoofde kabeljauw met grapefruit
Saté van grote garnalen

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes