Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zalmsauce

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 bekertje slagroom of crème fraîche, of 1 pakje
Mon Chou Pan & Oven
boter
3 gesneden bosuitjes
1 visbouillontablet
250 gr zalmsnippers of 1 blikje zalm
dille
peper, zout
1 dl witte wijn

Bereiden

Fruit de bosuitjes in wat boter.
Voeg er de zalm bij en laat die even garen.
Schenk de witte wijn erbij en voeg het visbouillontablet
toe.
Doe de room erbij, breng het geheel aan de kook en laat het
wat indikken.
Strooi er tenslotte dille, wat peper en - desgewenst - nog wat
zout over.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gegratineerde kabeljauw moten
Op Mexicaanse wijze gestoofde kabeljauw
Heilbot met schorsenerengratin
Noorse zalm Nuehng Ma-nao (4 porties)
scholfilet met kruidensaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes