Was de courgette en rasp ze grof.
Pel en snipper de ui.
Giet de zalm af, verwijder de velletjes en de graatjes en
verdeel het visvlees in stukjes.
Doe de bloem, een snufje zout en de cayennepeper in een kom,
breek het ei erboven, en roer er met een garde de melk
door.
Blijf roeren tot een glad beslag ontstaat.
Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui 2 minuten.
Schep de courgette erdoor, bak alles nog 3 minuten zachtjes en
schep de zalm door het mengsel.
Schenk het beslag erover en bak het beslag zachtjes tot de
bovenkant bijna droog is.
Keer de pannekoek met behulp van een deksel en bak de andere
kant snel
goudbruin.
Breng de zure room op smaak met zout en peper en geef de room
er apart
bij.
Serveer met wortelsalade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |