Was en ontpit de paprika's en snijd ze in reepjes.
Maak de venkel schoon en snijd hem in dunne schijfjes.
Fruit de groenten op matig vuur in de olijfolie in een pan met
anti-aanbaklaag.
Roerbak 5 minuten en neem de pan dan van het vuur.
Neem 4 vierkante vellen aluminiumfolie en leg op elk blad een
zalmmoot en 1/4 van de groeten.
Kruid met peper en zout en besprenkel met 2 soeplepels witte
wijn.
Voeg er een blaadje salie bij en sluit de papillot.
Bak de papillotten 15 minuten in een oven van 210°C of
rooster ze op de barbecue.
Schik de papillotten op de borden en serveer met aardappelen
in de schil, met een klontje kruidenboter.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |