Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zalmforelfilet

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 zalmforelfilets
1 1/2 dl visbouillon
1 dl witte wijn
150 gr garnalen
1/2 dl crème fraîche
25 gr boter
20 gr bloem
zout, peper

Bereiden

Stoom de vis 10 minuten boven de visbouillon en de wijn en
houd de vis vervolgens warm.
Smelt de boter en de bloem in een steelpan, giet hier al
roerend het stoomvocht en de crème fraîche bij en
laat indikken tot een mooie gladde saus.
Doe de garnalen bij de saus en breng op smaak met zout en
peper.
serveer de saus bij de zalmforelfilets.
Lekker met gekookte aardappeltjes en een frisse salade.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Lax- ochskaldjurssas
Lasagne van visfilet en courgette met pesto
Zalm in een mieriksworteljasje en bieslook-limoensaus
Tarbotfilet met mosterdsaus
Inktvis in zwarte inktsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes