Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Zalmforel

Aantal personen: 4

Ingrediënten

4 zalmforelfilets
zure room
enkele schijfjes citroen
enkele takjes dille
peper, zout
boter
citroensap
aluminiumfolie

Bereiden

Spoel de zalmforelfilets af en droog ze daarna af.
Leg op elke filet een schepje zure room, een schijfje citroen
en enkele takjes dille en bestrooi het geheel met peper en
zout.
Vouw de filets dubbel en leg ze in een beboterde vuurvaste
schotel.
Besprenkel de vis met citroensap en dek de schotel met
aluminiumfolie af.
Laat de vis in het midden van de op 175°C voorverwarmde
oven in 30 minuten gaar worden.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Tongfilet met zuurkool en aardappelpâté
Gebakken forelfilet met witlof, grove mosterd en CarlsbergElephant
Gevulde visrolletjes
Palingsalade
Zalmmoot met koude basilicumsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes