Pocheer de zalm ± 5 minuten tegen de kook aan in
gezouten water.
Haal de zalm uit het water en laat afkoelen.
Verdeel de zalmmoten elk in 2 stukken en verwijder de graat en
het vel.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Verdeel de zalm over 4 plakjes deeg, bevochtig de deegrandjes
met water en de zalm dek af met de rest van het deeg.
Druk de randen op elkaar en prik de deegranden (niet de zalm)
met een vork in.
Bestrijk het deeg tweemaal met ei.
Bak de pakketjes op een beboterde bakplaat in de oven in
± 25 minuten lichtbruin.
Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de
verpakking.
Voeg de Noilly Prat en de peterselie toe.
Snijd de pakketjes door en serveer met de
peterselie-roomsaus.
Lekker met roergebakken peultjes en een gemengde salade.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |