Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visragoût met tagliatelle

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr tagliatelle
2 dl crème fraîche
2 dl slagroom
1 teentje knoflook
2 eetlepels fijngehakte peterselie
100 gr garnalen
200 gr crabflakes of crabsticks in stukken
zout, peper
100 gr geraspte Parmezaanse kaas

Bereiden

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de
verpakking beetgaar.
Breng intussen de crème fraîche en slagroom met
de uitgeperste knoflook aan de kook en laat dit ± 10
minuten zacht inkoken.
Roer de peterselie, garnalen en krab erdoor.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de saus bij de tagliatelle.
Geef de parmezaanse kaas er apart bij.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Boemboe Bali ikan
Pulpo conpatatas
Kabeljauw-venkel stoofpot
Zalm terug-in-de-pan
Visschotel met kaas

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes