Breng de bouillon aan de kook, voeg de vis toe en laat die n 5
minuten tegen de kook aan gaar worden.
Schep de vis uit de pan en houd ham afgedekt warm.
Bak het ontbijtspek in de boter in 5-10 minuten krokant.
Voeg de prei toe en bak die op zacht vuur 5-8 minuten mee.
Voeg 1 eetlepel mosterd, 3 dl visbouillon, de slagroom, de
tijm en de aardappelen toe, breng het mengsel aan de kook en
laat het gerecht op zacht vuur 10 minuten koken.
Roer er 1 eetlepel mosterd door en breng het gerecht met zout,
peper en citroensap op smaak.
Schep de vis er voorzichtig door en warm die nog 2 minuten
mee.
Bestrooi het gerecht voor het serveren met de peterselie.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |