Week de gelatine in ruim koud water.
Smelt de boter, voeg de bloem droog toe en, al roerend,
langzaam de bouillon.
Vermeng de saus met de uitgeknepen gelatine, het visvlees, de
room, wat citroensap, peper, zout en peterselie.
Strijk de ragoût uit op een bord en laat hem koud
worden.
Vorm met 2 lepels 8 kroketten, wentel die door paneermeel en
vorm ze op tafel bij.
Haal de kroketten door losgeklopt ei en rol ze nogmaals door
paneermeel.
Bak de kroketten 3-5 minuten in frituurvet van 180°C.
Laat ze in een vergiet uitlekken en schik ze op een warme
schaal.
Leg er een toefje verse peterselie bij of bak de peterselie in
het frituurvet en knip er boven de kroketten kleine stukjes
af.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |