Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Visgoulash met perzik

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediënten

600 gr visfilet, bv kabeljauwfilet
2 eetl. boter
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, uitgeperst
1 rode paprika, in stukjes
1 eetl. paprika poeder, mild
3 eetl. bloem
1 blikje tomatenpuree
1 theel. chilipoeder
1 theel. oregano
¼ l bouillon
4 halve perziken, in stukjes
1 bekertje crème fraîche

Bereiden

Snijd de vis in stukken.
Snipper de ui en fruit deze, samen met de paprika.

Bestrooi de vis met zout een 1 eetl bloem en bak de stukken vis ongeveer 10 minuten mee.
Strooi er nog 2 eetl bloem over, voeg de tomatenpuree, chilipoeder, paprikapoeder, oregano en de bouillon toe en laat het geheel even sudderen.

Roer er op het laatst de zure room en de perzik erdoor en warm alles goed op.

Serveertip: Lekker met rijst.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Lasagne met vis
Roodbaars filet bereid op een groentenbedje.
Garnalencocktail met mango en safarisaus
Kabeljauw met komkommersalsa
Vispotje vankabeljauw, mosselen, garnalen en St. Christoffel Blond

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes