Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Vis á la Picasso

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

2 uien
1 eetl bloem
zout
1 theel. kerriepoeder
50 gr boter
600-700 gr. verse of ontdooide visfilets
zout
citroensap
1 blikje mandarijntjes
1 sappige handpeer
2 bananen
peterselie of bieslook
paneermeel
1 kiwi

Bereiden

Pel de uien en snijd ze in lange snippers
Vermeng de uiensnippers met de bloem, en theelepel zout en de kerriepoeder.
Doe de boter in de schaal en lat het smelten in de magnetron.
Meng de bebloemde uiensnippers erdoor en zet de schaal opnieuw in de magnetron ( 4-6 minuten).
Schuif de uiensnippers langs de rand van de schaal en de leg de gewassen en drooggedepte visfilets in het midden neer.
Bestrooi de visfilets met weinig zout en met ca 1 theelepel citroensap.
Zet het geheel in de magnetron tot het nagenoeg gaar is.
Zorg dat de mandarijntjes goed zijn uitgelekt, de peer in handzame blokjes is gesneden en de banaan in schijfjes is verdeeld.
Leg de mandarijntjes, de blokjes peer en de banaan in hoopjes rondom de vis, boven op de uien.
Besprenkel de banaan met citroensap en bestrooi ze met weinig kerriepoeder
Strooi over de mandarijnen wat fijngehakte peterselie of bieslook en over de visfilets een dun laagje paneermeel.
En op het paneermeel hier en daar een klontje boter.
Zet de schaal nogmaals in de magnetron, zodat de vruchten goed warm worden 93-5 minuten).
Garneer het gerecht tenslotte met plakjes kiwi.

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Kabeljauw met sinaasappelsaus
Tong Picasso
Zoetzureschol
Gegratineerde oven-kabeljauw
Visquiche

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes