Venus mosselen
Aantal personen: 4
Ingrediënten
1 1/2 kg venusmosselen (amejas, eventueel uit de
diepvries)
2 soeplepels olie
2 uien
2 teentjes knoflook
50 gr ham
50 gr chorizo
peper, zout
colorant (geel poeder ter vervanging van saffraan, te koop in
Marokkaanse winkels)
paprikapoeder
enkele pepertjes (naar smaak)pepertjes
enkele takjes koriander
Bereiden
Verhit de olie in een ruime pan en fruit hierin de gesnipperde
ui en knoflook met de colorant en de fijngehakte
pepertjes.
Bestrooi dit naar smaak met paprikapoeder, peper en zout en
doe er de mosselen, ham, chorizo en koriander bij.
Sluit de pan en laat het gerecht 20 minuten stoven.
Serveer direct.
Bron/inzender: Astrid
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Sinaasappel-koolvisschotel
Risotto met garnalen en tomaat
Kabeljauwschotel met kruidig korstje
Kabeljauw 'tapenade'
Mousse van kreeft á la Chartreuse