Spreid op een werkblad plasticfolie (15 x 15 cm) uit en leg
het katenspek hier dakpansgewijs op.
Snijd de zalm en de kabeljauw in lange repen en leg die om en
om op het spek.
Rom het geheel strak op en leg de rol 1 1/2 uur in de
diepvries.
Laat voor de saus de fumet samen met de crème
fraîche tot de helft inkoken en breng op smaak met peper
en zout.
Snijd de visrol in plakken van ± 4 cm dik en verwijder
het plasticfolie.
Bak de vistournedos in hete boter om en om bruin en laat ze
vervolgens in een op 170°C voorverwarmde oven in 6-7
minuten verder gaar worden.
Breng de saus weer aan de kook en klop haar met een klontje
koude boter met de staafmixer op.
Roer de champagne door de saus.
Leg de tournedos op voorverwarmde borden en schenk de saus
eromheen.
Garneer met zalmeitjes.
Lekker met worteltjes en wilde rijst of tagliatelle.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |