Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Saté van grote garnalen

Aantal personen: 4

Ingrediënten

16 grote Chinese garnalen
8 tenen knoflook
zout

Bereiden

Pel de garnalen en verwijder het darmkanaal.
Was ze en dep ze met keukenpapier droog.
Knijp de knoflook uit en voeg er wat water en zout aan
toe.
Wrijf de garnalen met dit mengsel in en laat ze een uur
marineren.
Prik de garnalen vervolgens op stokjes (per stokje 2 garnalen
in de lengte) en rooster ze.
Geef er sojasaus bij..

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gekookte mosselen
Zalmmoten, geroosterd met mousseline kruidenroomsaus
Gegratineerde venkelschuitjes met kabeljauw
haring in mosterdsaus
Gemengde gegrilde visschotel

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes