Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Romige garnalencocktail

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 krop sla, het jonge hart in stukjes
300-400 gr gepelde Hollandse garnalen
2 el mayonaise
1-2 tl tomatenketchup
1 dl slagroom of crème fraîche
zout
tabasco
citroensap
2 el fijngesneden peterselie
1-2 el cognac
schijfjes citroen

Bereiden

Meng de sla luchtig met de garnalen en verdeel dit over 4 glazen.
Meng voor de saus de mayonaise met de tomatenketchup en de cognac. Klop de slagroom of crème fraîche bijna stijf en schep de room door het mayonaisemengsel.
Breng op smaak met zout, tabasco en citroensap. Schenk de saus over de garnalen en strooi de peterselie erover.
Garneer met citroen.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gefrituurde kabeljauw met pikante bieslook-yoghurtsaus
Gekookte mosselen met mosterd-botersaus
Vis van de bakplaat
Cassoulet van mosselen, stukjes verse kabeljauw, zalm en fijnegroenten
Mosselen III

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes

Deze website gebruikt cookies. Meer informatie AkkoordNiet akkoordDeze pagina kan niet worden geladen zonder cookies. Verwijder handmatig de cookies: https://www.Toprecept.nl/site/cookies/