Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Noorse zalm ‘San Jeok’ (4 porties)

Aantal personen: 4

Ingrediënten

200 g verse Noorse zalm
6 groene paprika‘s
6 champignons
spiesen
Saus
2 el sojasaus
1 tl suiker
1 el kookwijn
1 el uiensap
1 el gehakte lente-uitjes
1/2 el. fijngehakte knoflook
1 tl. sesamzout
1 tl. sesamolie
peper

Bereiden


  1. De Noorse zalm, groene paprika‘s en champignons in 6 cm lange stukjes van 1x1 cm snijden en aan een spies rijgen.
  2. De resterende ingrediënten vermengen tot een saus en over de spiesen strijken.
  3. De olie in een koekenpan verwarmen en de spiesen sauteren.

Bron: Exportorganisatie voor Noorse vis

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Vispotje vankabeljauw, mosselen, garnalen en St. Christoffel Blond
Garnalencocktail met mango en safarisaus
Gestoofde vis met appel en kerrie
Visrisotto
Kabeljauw balletjes

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes