Noorse zalm ‘San Jeok’ (4 porties)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
200 g verse Noorse zalm
6 groene paprika‘s
6 champignons
spiesen
Saus
2 el sojasaus
1 tl suiker
1 el kookwijn
1 el uiensap
1 el gehakte lente-uitjes
1/2 el. fijngehakte knoflook
1 tl. sesamzout
1 tl. sesamolie
peper
Bereiden
- De Noorse zalm, groene paprika‘s en champignons in 6 cm lange stukjes van 1x1 cm snijden en aan een spies rijgen.
- De resterende ingrediënten vermengen tot een saus en over de spiesen strijken.
- De olie in een koekenpan verwarmen en de spiesen sauteren.
Bron: Exportorganisatie voor Noorse vis
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Vispotje vankabeljauw, mosselen, garnalen en St. Christoffel Blond
Garnalencocktail met mango en safarisaus
Gestoofde vis met appel en kerrie
Visrisotto
Kabeljauw balletjes