Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Mosselhachee

Aantal personen: 4

Ingrediënten

100 gr boter
4 uien
600 gr gekookte mosselen
3 dl visbouillon
2 eetlepels azijn
1 laurierblaadje
2 kruidnagels
zout, peper
1/2 eetlepel maïzena

Bereiden

Snijd de uien in ringen.
Verhit de boter en fruit de ui hierin ± 7 minuten.
Bak de mosselen kort mee.
Doe de bouillon, de azijn, het laurierblad en de kruidnagels
erbij en laat ± 30 minuten zacht koken.
Verwijder de laurier en de kruidnagels en bind de hachee met
de aangelengde maïzena.
Lekker met rijst en rode kool met appeltjes.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

adrie (13-09-2014 11:57):
zeer lekker en makkelijk te bereiden

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aïoli schotel
Scampi
Zalmsauce
Kabeljauw met kruidenkorstje
Zalmmoot en papillotte II

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes