Ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het
vruchtvlees in kleine stukjes.
Verwarm de koffieroom met de verse roomkaas in een kleine pan
en laat de kaas al roerend smelten.
Voeg de vermout en de mosselen toe en verwarm de ragoût
zachtjes ± 5 minuten.
Klop de eieren met 2 eetlepels water, zout, peper en de
kruiden los.
Verhit de helft van de boter in een kleine koekenpan, bak van
de helft van het eimengsel een dunne omelet en houd die onder
aluminiumfolie warm.
Bak op dezelfde manier nog een omelet.
Schep de tomaat door de ragoût en verwarm deze nog
even.
Vouw de omeletjes in vieren, leg ze op 2 bordjes en schep de
ragoût ertussen.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |