Laat de vis half ontdooien en maak er flinke brokken van.
Schil de aardappelen en snijd ze in plakjes.
Schil en snipper de ui.
Doe een scheutje olijfolie in een flinke pan en fruit de ui
daarin 5 minuten.
Voeg dan de schijfjes aardappel, de witte wijn en wat zout toe
en breng het geheel aan de kook.
Voeg na 10 minuten de brokken vis toe en leg daar de in
stukjes gesneden tomaten, de fijngesneden of -geknepen
knoflook, peper en de fijngesneden kruiden bovenop.
Laat 20 minuten zachtjes koken en schep het geheel intussen af
en toe voorzichtig om.
Tip: Als het nog iets te flauw is, geeft een scheutje Thaise
vissaus een
verrassend lekker effect.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |