Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Komkommer-vis ragoût

Aantal personen: 4

Ingrediënten

2 komkommers
2 uien
30 gr boter
20 gr bloem
1/4 liter bouillon (van tablet)
1/8 liter crème fraîche
2 eetlepels grove mosterd
zout, peper
1 theelepel suiker
1 eetlepel citroensap
400 gr schelvis- of roodbarsfilet
1 bosje dille

Bereiden

Schil de komkommers, snijd ze in de lengte doormidden,
verwijder met een theelepel het zaad en snijd de
komkommerhelften in schijfjes.
Snipper de uien en fruit ze in de boter.
Voeg de komkommerschijfjes toe en fruit die kort mee.
Strooi de bloem erover en fruit ook die kort mee.
Blus met de bouillon en roer er de crème fraîche
en de mosterd door.
Kruid zo nodig bij met zout, peper en suiker.
Spoel de visfilets af, snijd ze in reepjes en kruid die met
zout, peper en citroensap.
Voeg de visreepjes bij de komkommerschijfjes en laat ze in
± 4 minuten gaar worden.
Pluk de Dille van de steeltjes, hak de blaadjes fijn en roer
ze de ragoût.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Mosselen uit de wok
Buideltje met Jacobsmosselen (4 personen)
Heilbot in sinaasappelsaus
Fisherman's pie
Lasagne van visfilet en courgette met pesto

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes