Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauwmoten met groenten

Aantal personen: 4

Ingrediënten

1 eetlepel olijf- of zonnebloemolie
2 schoongemaakte en in ringen gesneden uien
3 ontvelde en in plakjes gesneden tomaten
4 moten kabeljauw á ± 200 gr
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 schoongemaakte, van de zaadjes ontdane en fijngehakte rode
pepers
1 theelepel gedroogde oregano
zout, peper
4 eetlepels citroensap

Bereiden

Schenk de olie in een ovenvaste schaal en verdeel hem over de
bodem.
Leg de helft van de uiringen en van de plakjes tomaat in de
schaal.
Leg de vis op het groentebedje en bestrooi hem met de
uitgeperste teentjes knoflook, de fijngehakte rode pepers, de
oregano en wat zout en peper.
Schenk het citroensap over de vis.
Bedek de vis met de rest van de uiringen en plakjes tomaat en
dek de schaal met aluminiumfolie af.
Stoof het gerecht ± 30 minuten in een op 200°C
voorverwarmde oven tot alles gaar is.
Serveer de vis in de schaal.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Lasagne van visfilet en courgette met pesto
Hele zalm uit de oven
Pizza met tonijn
Scholfilet met zalmvulling
Gepeperde zeeduivelfilets

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes