Kabeljauwfilet met verse kruiden en witte wijn
Aantal personen: 4
Ingrediënten
600 gr kabeljauwfilets, tilapia of victoriabaars
4 mooie lange plakken ontbijtspek, eventueel in stukken
500 gr aardappel in vieren, voorgekookt (pakje uit de koeling)
1 bol knoflook
1 doosje kerstomaten (bijvoorkeur Tasty tom want die zijn iets groter).
1 takje rozemarijn in stukken
5 takjes tijm
1/2 glas witte wijn
2-3 olijfolie
5 zongedroogde tomaten, in reepjes
verse basilicum
(zee0zout en gekneusde zwarte peper
citroenen in parten voor erbij
Bereiden
Verwarm de oven voor op 200 gr. Leg de kabeljauw in een grote ovenschaal en voeg de andere ingredienten toe, behalve de zongedroogde tomaten, de basilicum en de peperkorrels. Verdeel de olijfolie over de schotel. Zet de schaal ca. 15-20 min. In de oven. Garneer het gerecht met de reepjes tomaat, verse basilicum en peper. Heerlijk met een frisse salade.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Zalmsushi met mierikswortelsaus
Zalmforel
Oedang goreng
Zoetzure gembersaus
Gebakken zeewolf met aardappel-krabpuree en groentensaus