Kabeljauwfilet met kruidenboter 2
Aantal personen: 4
Ingrediënten
4 kabeljauwfilet
200 g boter
2 teentjes knoflook
2 citroenen
gehakte peterselie,bieslook
p&z
Bereiden
Roer de boter los met zout,gehakte knoflook, peterselie en bieslook.
Roer er het citroensap van 1 citroen door.
Rol de boter in folie en laat ze opstijven.
Snij de boter in plakjes.
Leg op elk stuk vis een plakje kruidenboter.
Vouw de vis dubbel en steek hem vast met een houten prikker.
Verpak de filets per stuk in aluminiumfolie.
Leg de pakjes in een voorverwarmde oven en laat ze gaar worden. (225º)
Serveer de pakjes gesloten.
Serveren met een schijfje citroen en peterselie.
Opmerking:
De pakjes zijn in rauwe toestand zeer goed te bewaren in de diepvriezer.
In de oven laten ontdooien en gaar laten worden in ongeveer 40 min.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Gebakken scholfilets met citroenmayonaise
Mosselen met bier, witlof en wortelen
Gepocheerde heilbot
Mediterrane mosselen met koriander en limoen
Kerrie-garnalentahoe in bladerdeeg