Kabeljauwfilet met kruidenboter
Aantal personen: 4
Ingrediënten
4 kabeljauwfilet
zout
200 g boter
2 teentjes knoflook
peterselie, bieslook
2 citroenen
Bereiden
- Roer de boter los met het zout, de gehakte knoflook, de fijngemaakte peterselie en de fijngeknipte bieslook.
- Roer er het citroensap van 1 citroen door,
- Rol de boter in aluminiumfolie en laat het opstijven en snij er plakjes van.
- Leg op elk stuk vis een plakje kruidenboter.
- Vouw de vis dubbel en steek hem vast met een houten prikker.
- Verpak elk stuk in aluminiumfolie.
- Leg de pakjes in een voorverwarmde oven en laat ze gaar worden.
- Serveer de pakjes gesloten.
- Geef bij de vis een schijfje citroen en wat fijngeknipte peterselie.
De pakjes zijn in rauwe toestand zeer goed te bewaren in de diepvriezer. In de oven laten ontdooien en gaar laten worden in ongeveer 40 min.
(bewaartijd 3 maanden).
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Vispotje met paprika
Gegratineerde kabeljauw
Noorse witte heilbot op z’n Spaans
Roodbaars met tomaten
Dinerschotel van snoekbaarsfilets