Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw uit de oven

Aantal personen: 2

Ingrediënten

400 gr Kabeljauw (diepvries)
2 eetlepels limoensap
2 fijngehakte teentjes knoflook
2 rode pepertjes in dunne reepjes
6 schoongemaakte gehalveerde sjalotjes
1 witte paprika (of 1/2 rode)
4 vleestomaten, ontdaan van zaad en zaadlijsten, in
blokjes
1 schoongemaakte prei in smalle reepjes
1 eetlepel gewone olijfolie
1 eetlepel extra Vierge olijfolie
2 takjes basilicum
1 eetlepel fijngesneden bieslook

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de kabeljauw in een schaal, sprenkel er het limoensap
over, verdeel er de groenten, de knoflook en de pepers over,
sprenkel er de gewone olijfolie over, leg er de basilicum op
en laat de vis in de oven 30-35 minuten garen.
Strooi er uit de oven de bieslook en de extra Vierge olijfolie
over.
Lekker met gekookte krieltjes en een salade met gedroogde
tomaten in olie (potje), met een dressing van extra Vierge
olijfolie en limoensap.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Vispotje I
Kabeljauw met komkommer en yoghurt
Mosselspiesje met kerriesaus
Zalmsaus
Kabeljauwschotel met tomaten-yoghurtsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes