Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Kabeljauw met snelle zoetzure saus

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten

500 gr kabeljauw in blokjes
boter om in te bakken
1 ei
5 eetl bloem
1½ eetl. wokolie
1 sjalot gesnipperd
1 rode paprika in stukjes
2 bosuitjes in schuine stukjes van 3 cm
2½ dl woksaus sweet&sour ( conimex)

Bereiden

Snij de kabeljauw in blokjes. Haal de blokjes vis eerst door het gekopte ei en daarna door de bloem.

Verhit ondertussen de olie en bak de sjalot en de paprika ongeveer 5 minuten al omscheppend op een halfhoog vuur.
Voeg de bosuitjes toe en bak ze 3 minuten mee.
Schenk de woksaus erbij en verwarm de saus goed door.

Verwarm de boter in een koekenpan en bak de visblokjes al voorzichtig omscheppend in 5 minuten gaar.

Serveer de vis met de zoetzure saus

Serveertip: Met witte rijst en roergebakken Chinese kool
Met friet en een salade

Bron/inzender: marionsrecepten.nl

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Gebakken forelfilet met witlof, grove mosterd en CarlsbergElephant
Gegrilde tarbotfilet met Sint- Jacobsmosselen
Kabeljauw in kruidensaus met garnalen
Vispakketje
sinaasappelsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes